Поліція у Запоріжжі затримала нелюда, який кинув собаку з мосту

Поліція у Запоріжжі затримала нелюда, який кинув собаку з мосту
Поліція затримала живодера 
Фото: Нацполіція

Волонтери врятували собачку та відвезли її до клініки

У Запоріжжі затримали чоловіка за підозрою у жорстокому поводженні з тваринами. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Запорізькій області.

Так, 21 січня в інтернеті з’явилися публікації, що невстановлена особа, знаходячись на мосту по вул. 12 Квітня у місті Запоріжжя, кинула собаку з мосту на залізничну колію та залишила там. Крім цього, 22 січня з відповідною заявою до Вознесенівського відділення поліції звернулась місцева жителька.

Співробітники поліції провели оперативно-пошукові заходи та встановили, що кримінальне правопорушення скоїв чоловік, 1979 року народження.

11218b7f7248009e2313de6ffc11a772c0668aaf.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження з тваринами). Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 

Зазначимо, що волонтери підібрали собачку і відвезли її до ветеринарної клініки. Пізніше в мережі з’явилося відео порятунку домашньої тварини. Як повідомляють в Telegram-каналі Це Запоріжжя рятівником китайського чубатого, яку волонтери вже назвали Адель, є Ніна Розовская. Вона за кілька секунд до проходження поїзда забрала собачку з залізничних шляхів.

Раніше повідомлялося, що харківські волонтери рятують 50 хворих папуг, яких знайшли у лісі.

Також нагадаємо, що у Києві судитимуть чоловіка за вбивство собаки. Щодо чоловіка порушили справу за статтею 299 (Жорстоке поводження з тваринами, що відноситься до хребетних, вчиненого умисно, що призвело до загибелі тварини) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: