На нелегальній фабриці цигарок у Польщі затримали трьох українців

На нелегальній фабриці цигарок у Польщі затримали трьох  українців

Збитки держбюджету через несплачені підприємством податки оцінюються у 3,2 млн злотих

У місті Опатувек в центральній Польщі поліцейські затримали трьох громадян України, які працювали на нелегальній фабриці з виготовлення сигарет, а також власника бізнесу.

Як повідомляє «Польське радіо», у приміщенні фабрики працювала виробнича лінія, встановлені камери відеонагляду, а вікна були захищені антивандальними жалюзі. Співробітники Центрального слідчого бюро поліції вилучили декілька сотень тисяч сигарет, понад 2 тонни тютюну, сигаретний папір та фільтри.

Трьох громадян України затримано на місці. Їхнього начальника поліція затримала в місті Конін. У нього вдома було виявлено ще 500 тис. сигарет і понад півтонни тютюну.

Як виявилося, чоловік раніше вже був засуджений за подібний злочин, але не прибув відбувати покарання.

Збитки держбюджету через несплачені підприємством податки оцінюються у 3,2 млн злотих (761 тис. євро). За рішенням суду, затриманих заарештовано на три місяці.

До слова, 9 березня дорогою до Перемишля автомобіль Ford з шістьома громадянами України раптово з’їхав на зустрічну смугу і зіткнувся із вантажівкою з напівпричепом, двоє осіб загинули. Під час аварії на дорозі були складні погодні умови — дорога була дуже слизькою, видимість поганою через туман.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель двох громадян України внаслідок ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: