На Світлодарській дузі в полоні загинули троє українських бійців, - волонтер

На Світлодарській дузі в полоні загинули троє українських бійців, - волонтер

Провести обмін не вдалося,зазначив Кабакаєв

На Світлодарской дузі поблизу Дебальцеве Донецької області загинули ще троє українських військовослужбовців. Про це повідомив волонтер та координатор проекту «СтопТеррор» Семен Кабакаєв на своїй сторінці в Facebook.

«Двоє були на полі, їх забрали чи то місцеві бойовики, чи то найманці з РФ, поки невідомо. Бійці були поранені, їх зняли на відео і передали нашим, як підтвердження того, що вони у супротивника. Внесу поправку: противник гідний поваги, а ці – ні. Провести обмін не вдалося, ворог не захотів, і наші не знайшли, з ким говорити. Там кожен – командир, і знайти відповідального за зупинку вогню було нереально. Потім їх перевезли у Дебальцеве, знущалися і катували. В результаті вбили. Звірячі фото з тортурами і тілами відразу прислали нам, як підтвердження того, що вони «200-е», – написав Кабакаев.

Він зазначив, що ще один український військовий вважався зниклим без вісті.

«Ми подали запит – і виявилося, що за даними бойовиків, він у полоні, але підтвердження ми не знайшли. Кілька годин тому третій опинився у нас. Кілька пострілів в голову», – заявив Кабакаєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: