НАБУ розшукує фігуранта справи про розкрадання пального Міноборони

НАБУ розшукує фігуранта справи про розкрадання пального Міноборони

НАБУ оголосило у всеукраїнський розшук Володимира Гарькавого, який разом з директором «Трейд Коммодіті» підозрюється в розкраданні 149 млн при поставках палива для потреб Міноборони

Про це свідчить інформація на сайті Міністерства внутрішніх справ України в розділі «Особи, які ховаються від органів влади».

Згідно зі складеною детективами НАБУ підозрою, Гарькавий представляв «Трейд Коммодіті» в засіданнях комісій з перегляду контрактних цін і вів переговори з чиновниками відомства від імені компанії.

Відомо, що за станом на жовтень 2017 року він не був в штаті співробітників «Трейд Коммодіті». Гарькавий зник з поля зору правоохоронців 19 жовтня.

Як повідомлялось, 11 жовтня Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявили, що викрили корупційну схему щодо розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива для Міністерства оборони України. Як з'ясували ЗМІ мова про тендер, який в квітні минулого року виграло ТОВ «Трейд Коммодіті».

У компанії назвали звинувачення в корупції безпідставними.

У Міноборони, в свою чергу, справу НАБУ вважають «замовленням» гравців паливного ринку та наголошують на тому, що, згідно висновку Торгово-промислової палати, ніяких порушень під час тендеру виявлене не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: