Начальник Генштабу звинуватив Семенченка в оприлюдненні плану виходу з Дебальцевого

Начальник Генштабу звинуватив Семенченка в оприлюдненні плану виходу з Дебальцевого
Віктор Муженко

Муженко не знає, звідки Грішин дізнався про плани керівництва ЗСУ

Депутат Верховної Ради і колишній командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко видав план виходу українських військ з Дебальцівського котла. Про це в інтерв’ю виданню «День» заявив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко. 

«Коли ми готували вихід із Дебальцевого, то його план дуже швидко з’явився на Facebook-сторінці Семена Семенченка (Грішина)», – сказав він.

Муженко додав: йому хочеться сподіватися, що це було зроблено не навмисно. «Але звідки з’явився план виходу військ із Дебальцевого у Семенченка – мені досі невідомо», – зазначив він.

Начальник Генштабу також розповів: під час оборони Дебальцевого регулярні частини російської армії зіткнулися зі стійкою, добре організованою обороною українських підрозділів. «Зокрема 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Так, не всі змогли встояти... Водночас нам вдалося за надзвичайно складних умов зберегти управління військами, які перебували не лише під прямим вогневим ураженням, а й зазнали шаленого інформаційного впливу псевдоекспертів, котрі намагалися посіяти паніку», – додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: