Нардеп Недава пропонує створити вільну економічну зону «Донбас»

Нардеп Недава пропонує створити вільну економічну зону «Донбас»
Народний депутат України Олег Недава

Законопроект представляє собою детальну програму відновлення прифронтових територій

Перезавантажити економіку Донбасу, створивши в регіоні вільну економічну зону, хоче народний депутат України Олег Недава.

Відповідний законопроект представляє собою детальну програму відновлення прифронтових територій, які через військовий конфлікт позбулися інвесторів, робочих місць і значної частини промислових об'єктів.

«Вільна економічна зона «Донбас» - це дуже серйозний проект з розвитку економіки і соціальної сфери. Він спрямований не тільки на відновлення того, що регіон втратив через війну, це довгострокова програма», - розповів Олег Недава.

Законопроект Недави включає в себе податкові пільги на сучасне екологічно чисте виробництво, пільгові кредити для підприємців та держпідтримку стратегічних і пріоритетних підприємств.

За словами автора, реалізація його програми допоможе створити робочі місця з високою заробітною платою і почати вибудовувати економіку Донбасу на принципах екологічності та інноваційності.

«Проект побудований таким чином, щоб не тимчасово залатати діри, які сьогодні є в фінансовому становищі Донбасу, і через півроку може виявитися, що все на тому ж місці, а зробити ефективні інвестиції в майбутнє», - заявляє Олег Недава.

Дія запропонованого закону буде відчутною для кожного жителя Донбасу, впевнений народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: