Нардеп заявив, що політики перетворили СБУ на «товариство з кришування»

Нардеп заявив, що політики перетворили СБУ на «товариство з кришування»
Володимир Парасюк

Парасюк вважає, що в стрілянині в центрі Києва винна правоохоронна система, насамперед – СБУ

До того часу, поки правоохоронна система буде знаходитися у такому ганебному стані, як зараз, доти відбуватимуться такі випадки, як стрілянина в центрі Києва.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (позафракційний) Володимир Парасюк.

Нагадаємо, у Києві на розі вулиць Васильківська та Антоновича сталася стрілянина. Потерпілий помер у кареті «швидкої», нападник – втік.

Парасюк, коментуючи цю подію, заявив, що винна в такій ситуації правоохоронна система, насамперед – СБУ, адже Служба безпеки не може займатися розслідуванням економічних злочинів і протидіяти тероризму.

«Але ми розуміємо, що у нашій державі СБУ була деякими політиками, президентами настільки знищена, що її перетворили на якесь товариство, яке просто займається «кришуванням» і рейдерством», – заявив Парасюк, наголосивши, що мова йде не про всіх працівників СБУ.

На його думку, до того часу, поки правоохоронна система буде знаходитися у такому ганебному стані, як зараз, доти відбуватимуться такі випадки, як сьогодні у центрі Києва. А найбільше непокоїть те, продовжив Парасюк, що українці почали звикати до таких випадків, як убивство в центрі столиці.

«Це небезпечна тенденція, яку потрібно змінювати. Ми маємо розуміти, що проблема тут закладена у політичних рішеннях», – вважає народний депутат.

Він зауважив, що нині вбивства відбуваються не лише у площині протидії РФ.

«Відбувається дуже багато замовних убивств, коли «прибирають» якихось успішних бізнесменів чи людей, які якось протидіють теперішній владі. Людям потрібно дати відповідь на запитання, хто це робить. На жаль, за цей короткий період часу відповіді на жодне питання не дали, а якщо відповіді нема, отже структури, які займаються розслідуванням або повинні давати відповіді на ці питання, неефективні. Тому потрібно міняти керівництво і підходити до реформування цих структур», - зазначив нардеп. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: