Новий лайфхак. Як водій маршрутки врятувався від штрафу 17 тис. грн за порушення правил карантину

Новий лайфхак. Як водій маршрутки врятувався від штрафу 17 тис. грн за порушення правил карантину
На Харківщині поліціянти зловили понад 200 порушників правил карантину

Трудовий колектив ТОВ «Алі-Автотранс» тепер має застосувати громадський вплив до свого колеги, який не дотримався умов карантину

Київський районний суд Харкова звільнив від адміністративної відповідальності водія місцевої маршрутки, який порушив умови карантину і передав його справу трудовому колективу ТОВ «Алі-Автотранс» для застосування заходів громадського впливу.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на постанову суду від 3 квітня.

За матеріалами справи 24 березня водій маршрутки «Богдан» №266 на вулиці Героїв Праці, 7 у Харкові перевозив 25 пасажирів, чим перевищив дозволену кількість людей (не більше 10) і порушив постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня № 211.

В судовому засіданні чоловік зазначив, що з вересня 2011 року працює водієм у ТОВ «Алі-Автотранс»; посада водія для нього є єдиним видом заробітку і джерелом для існування. Що стосується покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн, то він є непомірним. Тому просив суд передати матеріали на розгляд трудового колективу ТОВ «Алі-Автотранс» для застосування щодо нього заходу громадського впливу.

Крім цього, до суду надійшло відповідне клопотання від директора ТОВ «Алі-Автотранс», який характеризує свого водія як досвідченого, принципового працівника, який виконує свою роботу уважно; злагоджено та безаварійно; за характером відповідальний, доброзичливий, порядний; користується повагою і авторитетом у колективі.

Суд погодився з клопотанням трудового колективу, звільнивши водія-порушника від адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КпАП України.

 Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: