Окупаційна влада буде відслідковувати покупки кримчан

Окупаційна влада буде відслідковувати покупки кримчан
Передбачається передача даних від кожної касової операції на центральний сервер податкової  служби РФ

Усі касові апарати окупованого півострова зв'яжуть в єдину систему, і передбачається передача даних від кожної касової операції на центральний сервер ФПС

З 1 лютого наступного року на території окупованого Криму кожна операція з готівковими коштами буде проходити через контрольно-касову техніку і потрапляти на центральний сервер податкової служби. Це означає, що податківці матимуть необхідну їм інформацію про придбання в режимі реального часу. Про це повідомив заступник голови Управління ФПС Росії по окупованому Криму Різа Алієв, пише РІА «Новини Крим».

«Усі касові апарати зв'яжуть в єдину систему, і передбачається передача даних від кожної касової операції на центральний сервер ФНС. Це зроблено для обліку всієї готівки, що перебуває в обігу в державі... Вона (ця інформація) буде в операторів фіскальних даних резервуватися і зберігатися до п'яти років. Ми отримаємо єдину картинку по країні, і кожен користувач, не тільки той, хто надає послуги через контрольно-касову техніку, а й покупець, зможе отримувати свій чек в електронному вигляді, на гаджет», – повідомив Алієв.

Чиновник також додав, що із зареєстрованих на території Криму 16 тисяч контрольно-касових апаратів модернізації потребує 65% техніки. Крайня дата заміни цієї техніки – 1 липня 2017 року.

Як повідомлялося, правозахисник з Freedom House Метью Шааф відзначив постійне погіршення дотримання прав людини в окупованому Криму, він наполягає на необхідності міжнародної присутності на півострові. «За нашими звітами, в Криму гірше, ніж у сусідній Росії, з точки зору дотримання прав людини», – зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: