Окупанти в Криму затримали учасників автопробігів з приводу річниці депортації кримських татар

Окупанти в Криму затримали учасників автопробігів з приводу річниці депортації кримських татар

У водіїв відібрали права, а всіх учасників знімали на камеру. 

Представники окупаційнох влади затримали учасників автопробігів з приводу річниці депортації кримських татар у Бахчисараї та Судаку, повідомив глава ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедля в Facebook.

«Учасники автопробігу вирушили після молитви і хвилини скорботи за жертвами депортації з Сімферополя в Бахчисарай колоною з 20 автомобілів. У Бахчисараї колону зупинили співробітники поліції. Всю колону вони зупинити не встигли, залишилося близько половини машин. У водіїв відібрали права, а всіх учасників знімали на камеру. Представники поліції пояснили, що проводять операцію «Анаконда». Трьох учасників забрали у відділок, чому саме їх, нам не пояснили. Всі інші машини також попросили пройти за поліцією», - повідомив Смедля з посиланням на учасника автопробігу.

Також, були затримання в Судаку.

«Молоді хлопці проїхали по місту Судаку. Зупинилися біля пам'ятника жертвам депортації, щоб взяти участь в акції «Запали свічку». У цей момент чотирьох затримали і доставили в міське відділення міліції», - повідомив Смедля.

З села Льговске (біля Судака) повідомили, що на чотирьох хлопців склали протоколи за автопробіг. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: