Онищенка «дахувала» одна з парламентських фракцій - Тетерук

Онищенка «дахувала» одна з парламентських фракцій - Тетерук

Перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук звинуватив «Батьківщину» у зв’язках зі скандальним нардепом Олександром Онищенком

Багатомільярдну корупційну діяльність народного депутата Онищенка «дахувала» одна з парламентських фракцій, лідерка якої позиціонує себе як захисницю простих людей.

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, виступаючи з парламентської трибуни.

Він нагадав, що саме за поданням фракції «Батьківщина» міністром екології було призначено людину Онищенка.

«У мене є документ за підписом голови фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко про те, що пан Шевченко є високоосвіченим і фаховим спеціалістом, який став на посаду міністра екології і виводив з бюджету мільярди, допомагаючи пану Онищенку ховати їх в офшорах», - сказав Тетерук.

«Саме за підписом Юлії Володимирівни відбувалася ця політична корупція», - наголосив народний депутат, додавши, що потрібно боротися з цим ганебним явищем.

«Саме тут треба зупиняти політичну корупцію, саме наші голоси мають припинити політичну корупцію в цій сесійній залі. Хочу подякувати НАБУ, нашому антикорупційному прокурору, Генеральному прокурору та кожному народному депутату, який підтримає притягнення до відповідальності Онищенка й зупинить політичну корупцію в нашій сесійній залі», - підкреслив Андрій Тетерук.

Він також нагадав, що саме за прем’єрської каденції лідера «Народного фронту» Арсенія  Яценюка Шевченка було усунуто з посади міністра.

За підсумками голосування Верховна Рада підтримала постанови про притягнення до відповідальності, затримання та арешт Олександра Онищенка.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: