Операція «Перевізник»: за добу виявили більше 80 порушників

Операція «Перевізник»: за добу виявили більше 80 порушників
Перевірки почалися після серії смертельних аварій

В рамках операції «Перевізник» особливу увагу приділено переобладнаним маршрутним автобусам

В рамках триваючих превентивних заходів т. зв. «Перевізник» в Україні почали роботу спільні мобільні групи з виявлення та документування порушень у сфері пасажирських перевезень, і за добу правоохоронці виявили понад 80 порушників. Про це повідомив заступник голови Нацполіції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

«Протягом доби забезпечено роботу 33 таких спільних мобільних груп. Вже перевірено більше 200 автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів. У результаті, складено 87 адміністративних матеріалів», - цитує Фацевича прес-служба Нацполіції України в понеділок, 23 липня.

Заступник голови Нацполіції розповів, що до складу увійшли працівники відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції і територіальних підрозділів Транспортної інспекції.

Серед виявлених у перевізників порушень - керування без необхідних документів; керування автобусами, які мають технічні несправності і не пройшли обов'язковий технічний контроль; порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів; проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: