Радниця мера Дніпра Яніка Мерило потрапила у ДТП

Радниця мера Дніпра Яніка Мерило потрапила у ДТП
Таксі, в якому знаходилась Яніка Мерило, потрапило у ДТП 

В результаті аварії ніхто не постраждав, хоча у машини, в якій була Мерило, «багажника більше нема»

Радниця міністра інфраструктури та міського голови Дніпра, венчурний інвестор Яніка Мірило потрапила в аварію.

Про це вона сама написала у соцмережах.

Вона на таксі поверталася з джазового фестивалю, який проходив у Дніпрі напередодні. Аварія сталася на одній з вулиць міста.

«Слава Богу мій ангел-охоронець не відпочиває навіть після джазу. Перше моє в житті ДТП (я сьогодні не за кермом, була в таксі). Величезна фура врізалася коли стояли на розвороті. Багажника більше немає. Всі живі і здорові», - сказано в повідомленні.

Яніка Мерило — політична та громадська діячка, народилась в Естонії.
  • З листопада 2014 вибрана на посаду виконавчого директора Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій UVCA В березні 2016 Наглядова Рада асоціації обрала іншого виконавчого директора.
  • З 5 січня по квітень 2015 — радник міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса. На цій посаді Мерило відповідала за напрям залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координації міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.
  • З 15 червня 2015 — позаштатний радник міського голови Львова з питань новітніх технологій; з 30 грудня — директор з інновацій того ж міста.11 травня 2016 року стала радником на громадських засадах міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.
  • 31 жовтня 2016 прийнята на посаду радника міського голови міста Дніпро на громадських засадах. До її сфери входять електронне урядування, послуги, електронні торги, а також центри надання адміністративних послуг.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: