За два дні 326 порушень: Укртрансбезпека розповіла, що виявила на дорогах

За два дні 326 порушень: Укртрансбезпека розповіла, що виявила на дорогах

Перевірено 1230 транспортних засобів, виявлено 326 порушень

За результатами дводенної перевірки Укртрансбезпеки 1230 транспортних засобів виявлено 326 порушень.

Такі дані оприлюднила прес-служба відомства станом на 17.30 неділі.

«Перевірено 1230 транспортних засобів, виявлено 326 порушень, з яких 71 випадок – це порушення режиму праці та відпочинку.  158 порушень, або 13% від загальної кількості перевірених транспортних засобів – відсутність дозвільних документів, тобто «сірі» перевізники або нелегали», - зазначили у відомстві.

В Укртрансбезпеці зазначили, що рейдові перевірки 21 та 22 липня проводились за дорученням міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

Раніше повідомлялося, що Національна поліція почне перевірку пасажирського транспорту, зокрема, його технічного стану через смертельні аварії на дорогах України.

Департаменти патрульної поліції разом з територіальними підрозділами Укртрансбезпеки будуть перевіряти пасажирський транспорт.

Крім того, активізують роботу з виявлення нелегальних пасажирських перевізників та будуть ліквідовувати місця несанкціонованих автостанцій.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: