Парубій заявив, що підпише постанову про санкції «112 Україна» та NewsOne

Парубій заявив, що підпише постанову про санкції «112 Україна» та NewsOne

Депутати не підтримали скасування голосування за звернення до РНБО про санкції проти телеканалів «112 Україна» і NewsOne

Верховна Рада відмовилася скасувати голосування за звернення до Ради національної безпеки і оборони про санкції проти телеканалів «112 Україна» і NewsOne.

Проект постанови №9157-П у четвер, 18 жовтня, підтримали лише 57 депутатів при 226 мінімально необхідних.

Після цього голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив, що невідкладно підпише раніше прийняту постанову.

«Я негайно підпишу постанову», - сказав Парубій.

Нагадаємо, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до Ради національної безпеки і оборони щодо введення санкцій щодо телеканалів «112 Україна» та NewsOne. За документ проголосували 229 нардепів. 

Раніше повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України призначила позапланову перевірку телеканалу NewsOne через зафіксовані  в ефірі  ознаки порушення частини першої статті 28 Закону України «Про інформацію» та абзацу четвертого частини другої статті 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» – поширення мови ворожнечі.

Також Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «112 Україна» через ознаки розпалювання ворожнечі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: