Патрульну поліцію запустили в Сарнах на Рівненщині

Патрульну поліцію запустили в Сарнах на Рівненщині
З 49 патрульних поліцейських Сарн 10 — жінки, 4 учасників АТО

49 патрульних поліцейських урочисто склали присягу на вірність українському народові

Відтепер правопорядок на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин» та в місті Сарнах забезпечуватимуть 49 патрульних поліцейських Управління патрульної поліції Рівного. 22 липня вони урочисто склали присягу на вірність українському народові, передає Патрульна поліція України.

«Сарни — 33 місто, в якому запрацювала нова поліція. Із визначним днем у житті жителів Сарн привітали заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, начальник департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков, очільник головного управління Нацполіції в Рівненській області Валерій Самчук, керівництво місцевої та районної влади», - йдеться у повідомленні.

«Перед вами постало важливе, але відповідальне завдання — служити і захищати громаду, — звернувся до особового складу Костянтин Бушуєв. — Переконаний, що тепер ваше життя, життя рідних, близьких і громадян, які висловили вам довіру, зміниться. Закон — понад усе. Слава Україні».

Начальник департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков (Позывной Маршал) зазначив, що на Рівненщині патрульні поліцейські складають присягу вдруге:

«Дуже радий, що одне із найсильніших управлінь приймає поповнення. Дякую усім співробітникам управління патрульної поліції Рівного за дружню родину, яку створили у себе в колективі. Увесь особовий склад — це добровольці, які обрали нелегкий шлях служіння народу».

З 49 патрульних поліцейських Сарн 10 — жінки, 4 учасників АТО. Всі вони успішно завершили навчання та склали іспити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: