Трагедія у Княжичах: Керівників трьох підрозділів київської поліції відсторонено від виконання службових обов'зків

Трагедія у Княжичах: Керівників трьох підрозділів київської поліції відсторонено від виконання службових обов'зків

Відсторонено весь особовий склад, який брав участь у спецоперації у селі Княжичі Броварського району Київської області

Керівників трьох підрозділів київської поліції відсторонено від виконання службових обов'зків. Таке рішення прийнято керівництвом Національної поліції сьогодні, 5 грудня, для забезпечення повного і всебічного розслідування обставин вчорашньої трагедії у с. Княжичі Броварського району Київської області.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Відповідно до рішення т.в.о. Голови Національної поліції України Вадима Трояна, на час проведення службового розслідування від виконання службових обов’язків відсторонені керівники трьох оперативних підрозділів ГУ НП у місті Києві, які відповідали за проведення спецоперації у селі Княжичі Броварського району Київської області. Також відсторонено весь особовий склад, який брав у ній участь.

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: