Поблизу Кремля вночі пройшла акція на підтримку Сенцова

Поблизу Кремля вночі пройшла акція на підтримку Сенцова
Акція на підтримку Сенцова
Фото: Юлія Галяміна

В центрі Москви учасники вивісили складений з декількох плакатів напис Sentsov англійською мовою

У центрі Москви група муніципальних депутатів і активістів цієї ночі влаштувала акцію на підтримку утримуваного в російській в'язниці українського режисера Олега Сенцова.

Про це повідомляє Ехо Москви.

На Великому Москворецькому мосту біля Кремля учасники вивісили складений з декількох плакатів напис Sentsov англійською мовою.

Фотографії опублікувала в Twitter депутат Тімірязівського району Юлія Галяміна.

Нагадаємо, в четвер, 28 червня, омбудсмен РФ Тетяна Москалькова зустрілася з Сенцовим. За її словами, Сенцов «почуває себе краще, ходить»

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова 28 червня прибула до колонії «Білий ведмідь», де утримують Сенцова, але її не пустили на зустріч з українським політв'язнем.

Посольство України у РФ направило ноту Міністерству закордонних справ РФ, в якій висловило рішучий протест щодо недопуску українського омбудсмена до Олега Сенцова.

При цьому Москалькова заявила, що Денісова 28 червня «в черговий раз без повідомлення спробувала пройти на територію режимного об'єкта» - колонії, де утримують Олега Сенцова.

Як відомо, 14 травня Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх українців, утримуваних у Росії. На його підтримку пройшли ряд акцій в Україні та світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: