Поліція затримала чоловіка, який влаштував вибухи у поштоматах Києва та Одеси (фото)

Поліція затримала чоловіка, який влаштував вибухи у поштоматах Києва та Одеси (фото)
Затриманим виявився 32-річний уродженець АРК Крим, мешканець Чернівців
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У затриманого виявили паспорти громадянина України та РФ, видані на його ім’я

Правоохоронці затримали чоловіка, що надіслав до Києва та Одеси відправлення з піротехнічними виробами, які у поштоматах здетонували. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Увечері 29 липня, за результатами слідчих (розшукових) заходів, правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його у місті Чернівці. «Затриманим виявився 32-річний уродженець АРК Крим, мешканець Чернівців, раніше не судимий», – йдеться у повідомленні.

У ході невідкладних обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили частини саморобного вибухового пристрою, пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на вибухову, засіб для заглушування GSM-сигналу, товарні накладні «Нової Пошти», чорнові записи тощо.

Вилучені предмети та речовини спрямовано на експертизи. Також у затриманого виявили паспорти громадянина України та РФ, видані на його ім’я.

Чоловіку готують повідомлення про підозру за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За вказаний злочин підозрюваному загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, у четвер 29 липня близько шостої години ранку у комірці поштомату «НП» в Києві, у приміщенні одного із ТЦ на Оболоні, стався вибух Пот аналогічний інцидент стався в Одесі. На щастя, під час вибухів ніхто не постраждав.

Після інцидентів, компанія «Нова пошта» відреагувала на вибухи і оголосила про зміну правил прийому та відправлення поштових посилок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: