Політрада партії Рабіновича схвалила висунення Бойка в президенти

Політрада партії Рабіновича схвалила висунення Бойка в президенти
Вадим Рабінович і Юрій Бойко 

Нардеп мріє створити в Україні «Швейцарію Східної Європи»

Політрада «Опозиційної платформи - За життя» вирішила підтримати Юрія Бойка як кандидата в президенти України, на наступному тижні це рішення затвердить з'їзд політсили. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат і лідер цієї політичної сили Вадим Рабінович.

«Політрада нашої партії прийняла рішення підтримати (як ми і говорили) кандидатуру Юрія Бойка на виборах. Це рішення має підтвердити з'їзд, який збереться на наступному тижні! Для перемоги над цією владою необхідно об'єднуватися і ставати над своїми особистими амбіціями. І ми це підтверджуємо своїми діями», - підкреслив парламентарій.

Відзначимо, що раніше Вадим Рабінович відмовився від участі в президентських перегонах, щоб «зосередитися на перемозі в майбутніх парламентських виборах».

«Я обов'язково очолю нашу партію в поході на виборах парламентських - і ми переможемо 200%, тому що тільки у нас є план і можливості вивести країну з кризи», - заявив тоді політик.

Нагадаємо, раніше партії «За життя» та Опозиційний блок заявили про об'єднання в єдину «Опозиційну платформу - За життя». При цьому Рабінович зазначив, що мета нового політичного утворення – «встановлення миру в Україні та припинення економічної кризи в країні».

«Є три пункти, за якими опозиційні сили повинні об'єднуватися. Перше - домагатися миру в країні. Друге - припинення економічного геноциду українського народу. Третє - створення незалежної країни - Швейцарії Східної Європи. За цим трьом пунктам на цю платформу ми запрошуємо всіх», - сказав Вадим Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: