Помер іще один українець, який постраждав у ДТП у Польщі

Помер іще один українець, який постраждав у ДТП у Польщі
Справа про ДТП українського мікроавтобуса перебуває на контролі посольства України у Варшаві
Фото: regiony.tvp.pl

Троє інших потерпілих перебувають у лікарні

У Польщі збільшилася кількість загиблих у результаті ДТП, в яку потрапив автобус з українцями. У лікарні помер іще один українець, який став другою жертвою аварії. Про це повідомила пресслужба посольства України в Польщі.

«На жаль, двоє громадян України загинули внаслідок ДТП. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Бажаємо швидкого одужання постраждалим», сказано в повідомленні.

У посольстві додали, що у медичних закладах перебувають ще троє громадян України. Як розповів радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць в коментарі Укрінформу, постраждалі українці мають медичну страховку, необхідну для тривалого лікування.

Справа про ДТП українського мікроавтобуса перебуває на контролі посольства України у Варшаві, ГКУ у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.

Нагадаємо, що 24 липня мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому українці їхали на заробітки, зіштовхнувся з автомобілем Nissan Qashqay. В результаті ДТП постраждали сім громадян України, згодом стало відомо, що один загинув. За даними поліції, 36-річна жінка керувала автомобілем Nissan в нетверезому стані і несподівано з'їхала на зустрічну смугу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: