Популярність Pokemon GO пішла на спад

Популярність Pokemon GO пішла на спад
Фото chto-proishodit.ru

Люди загалом почали менше цікавитися використовуваними в Pokemon GO технологіями – Bloomberg

Аналітики зафіксували спад популярності гри Pokemon GO. Як пише Bloomberg із посиланням на дослідження компанії Apptopia, за останній тиждень скоротилася не лише кількість користувачів додатку, а й загальний час, проведений ними за виловлюванням покемонів.

Зокрема, Віктор Ентоні зазначає, що люди загалом почали менше цікавитися використовуваними в Pokemon GO технологіями. «Дані Google Trends демонструють зниження інтересу до доповненої реальності, у той час як інтерес до віртуальної реальності залишається на високому рівні», – заявив він, передає Лента.ру.

«Інвестори були стурбовані швидким зростанням популярності Pokemon GO, оскільки користувачі займалися ловом покемонів і проводили менше часу в інших додатках», – зазначає аналітик.

Наявна тенденція, на його думку, дозволить керівництву та інвесторам Facebook, Instagram, Tinder, Twitter і Snapchat «зітхнути з полегшенням».

Як відомо, Pokemon GO – гра з елементами доповненої реальності. Додаток запущено в низці країн 6 липня. У Росії офіційного релізу поки що не було, проте деякі користувачі знайшли спосіб завантажити гру. Мета Pokemon GO – пошук, ловля і тренування віртуальних кишенькових монстрів, а також бій з іншими гравцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: