Порошенко відреагував на нові санкції ЄС

Порошенко відреагував на нові санкції ЄС

Президент Петро Порошенко повідомив, що 12-13 грудня особисто відвідає Брюссель

Президент Петро Порошенко привітав рішення Ради ЄС запровадити нові санкції ЄС проти 9 осіб, причетних до організації та проведення незаконних «виборів» у тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей 11 листопада.

Про це говориться на сторінці глави держави у Facebook.

«За кожне порушення Мінських домовленостей, за кожну нову ескалацію агресії Кремль має отримувати адекватну відповідь демократичного світу», - підкреслив Порошенко.

Президент додав, що за його дорученням, у понеділок, 10  грудня, міністр закордонних справ Павло Клімкін поінформує Раду міністрів ЄС про акт агресії Росії в Чорному морі та Керченській протоці.

Також Порошенко повідомив, що 12-13 грудня особисто відвідає Брюссель – «для переговорів з керівництвом інституцій та держав членів ЄС напередодні важливого засідання Європейської Ради, де обговорюватимуться шляхи подальшого посилення тиску на Росію та допомоги українському Приазов'ю».

Нагадаємо, Європейський союз оприлюднив перелік дев'яти осіб, проти яких ввели санкції за причетність до організації так званих виборів ватажків і депутатів самопроголошених республік «ДНР» та «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: