Порошенко запропонує Італії допомогу для подолання наслідків землетрусу

Порошенко запропонує Італії допомогу для подолання наслідків землетрусу
Фото Диалог.UA

Президент доручив МЗС провести консультації з італійськими партнерами і запропонувати допомогу українських рятувальників і лікарів

Президент України Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ провести консультації з італійською стороною і запропонувати допомогу для подолання наслідків землетрусу в Італії. Про це повідомив прес-секретар глави української держави Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook.

«Президент доручив МЗС провести консультації з італійськими партнерами і запропонувати допомогу українських рятувальників і лікарів для подолання наслідків землетрусу в Італії. Відповідні доручення було надано 24 серпня», – зазначив Цеголко.

 

Як повідомлялося, 24 серпня о 3:36 за місцевим часом у центральній частині Італії стався землетрус магнітудою 6,4. Епіцентр землетрусу був розташований за кілька кілометрів від міста Аккумоли, хоча підземні поштовхи відчувалися навіть у столиці країни Римі.

Станом на сьогодні кількість загиблих зросла до 247 осіб, ще сотні дістали поранення. За повідомленням МЗС України, українців серед загиблих і потерпілих внаслідок землетрусу в Італії немає.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: