Порошенко звільнив губернатора Миколаївської області Мерікова

Порошенко звільнив губернатора Миколаївської області Мерікова
mk.ua

Тимчасово виконувати обов'язки глави ОДА буде заступник Мерікова В'ячеслава Боня

Президент України Петро Порошенко звільнив керівника Миколаївської облдержадміністрації Вадима Мерікова. Про це йдеться в указі глави держави, оприлюдненому його прес-службою.

«На підставі отриманого від Кабінету Міністрів подання Президент України підписав Указ № 277/2016 про звільнення з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова», - йдеться у повідомленні.

Іншим указом Порошенко поклав виконання обов'язків глави ОДА на заступника Мерікова В'ячеслава Боня.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко під час свого візиту до Миколаєва 15 червня заявив про рішення Мерікова звільнитися з посади губернатора Миколаївської обл. 

Як повідомлялося, 3 червня 2016 року слідчі Слідчого управління військової прокуратури Південного регіону спільно з СБУ затримали першого заступника голови Миколаївської ОДА, Героя України Романчука та ще трьох чиновників за одержання хабара в сумі $90 тис.
Кримінальне провадження за фактом одержанням хабара розслідується за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.

Приморський районний суд Одеси 8 червня заарештував Романчука на два місяці з можливістю внесення застави в сумі 5,5 млн грн. Військова прокуратура України має намір завершити розслідування цієї справи за півтора місяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: