Працівники ужгородського супермаркету масово захворіли на Covid-19

Працівники ужгородського супермаркету масово захворіли на Covid-19
Місцеві ЗМІ пишуть, що попри захворювання шістьох працівників закладу, супермаркет і далі працює

Правоохоронці перевіряють інформацію про спалах коронавірусу в ужгородському супермаркеті

В Ужгороді прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за повідомленням місцевих ЗМІ про різкий спалах інфекції Covid-19 у одному із торгових закладів обласного центру.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, в ужгородському супермаркеті «Вопак», розташованому на вулиці Яроцькій, мав місце спалах захворювання, спричинений коронавірусом Covid-19. Місцеві ЗМІ повідомляють наразі про шістьох хворих працівників магазину. Керівництво закладу при цьому приховує факт сплеску захворювання: персоналу заборонили розповідати про хворих колег, а тим часом супермаркет продовжує працювати.

У рамках слідства правоохоронці із залученням відповідних фахівців перевірять стан дотримання санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам у вказаному закладі, а також вжиті заходи задля запобігання поширенню інфекції серед працівників магазину та мешканців Ужгорода.

Попередня правова кваліфікація у даному провадженні за ч.1 ст. 325 КК України, тобто порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

Підслідність у даному провадженні визначено за Ужгородським відділом поліції. Прокурори Ужгородської місцевої прокуратури забезпечуватимуть процесуальне керівництво за ходом розслідування, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: