Президент Світового банку йде у відставку

Президент Світового банку йде у відставку
Джим Ен Кім з 1 лютого покидає свій пост
Фото АР

Крісталіна Георгієва, генеральний директор Всесвітнього банку, вступить на посаду тимчасово виконуючого обов'язки президента з 1 лютого

Голова Світового банку Джим Ен Кім з 1 лютого покидає свій пост, йдеться в заяві організації.

«Для мене було великою честю служити президентом цього чудового закладу, повного пристрасних людей, відданих справі викорінення крайньої бідності в нашому житті», - сказав Кім, після 6 років роботи в організації.

Кім оголосив, що відразу після свого відходу з посади він приєднається до фірми Partners In Health (PIH), співзасновником якої він був більше 30 років тому, і зосередиться на збільшенні інвестицій в інфраструктуру в країнах, що розвиваються. Деталі цієї нової посади будуть оголошені найближчим часом.

«Я з нетерпінням чекаю спільної роботи з моїми давніми друзями і колегами з PIH по ряду питань в галузі охорони здоров'я та освіти в усьому світі. Я також продовжу свою взаємодію з Браунівським університетом в якості довіреної особи Корпорації і з нетерпінням чекаю можливості стати старшим науковим співробітником в Уотсонском інституті міжнародних і громадських зв'язків ім. Брауна», - додав він.

Крісталіна Георгієва, генеральний директор Всесвітнього банку, вступить на посаду тимчасово виконуючого обов'язки президента з 1 лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: