Прикордонники на Буковині підстрелили двох контрабандистів

Прикордонники на Буковині підстрелили двох контрабандистів

Прикордонники 20 лютого стріляли в контрабандистів


Двоє порушників кордону отримали кульові поранення ніг

На Буковині в середу, 20 лютого, співробітники Держприкордонслужби були змушені застосувати зброю проти контрабандистів. Двоє людей отримали кульові поранення ніг. Про це повідомляє спікер ДПСУ Олег Слободян на своїй сторінці в соцмережі Facebook. 

Інцидент 20 лютого стався вдень. 

«Близько 13:30 черговому відділенню Красноїльськ, що на Буковині, від прикордонного наряду надійшла інформація про виявлення в тилу ділянки великої групи (понад 10 осіб) з пакетами сигарет, що рухалася в напрямку кордону», - пише Слободян. 

За його словами, контрабандисти, побачивши прикордонників, кинули близько 20 ящиків з сигаретами і втекли, але, зрозумівши, що їх набагато більше, ніж співробітників ДПСУ, вирішили повернутися за своїм товаром. 

«Оскільки прикордонники виконували обов'язки з охорони кордону, з метою припинення незаконних дій порушників і недопущення передумов до заволодіння зброєю, прикордонники в межах, визначених законодавством, змушені були застосувати зброю. В результаті, двоє людей отримали кульові поранення нижніх кінцівок», - повідомляє Слободян. 

Постраждалі госпіталізовані. Прикордонники поінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи.

Зазначимо, що напередодні на Буковині прикордонники під звуки пострілів затримали правопорушників, що втікали та чинили опір наряду. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: