Продюсерка скандальної Лободи, яку прогнали через «коридор ганьби», просить захисту у Порошенка

Продюсерка скандальної Лободи, яку прогнали через «коридор ганьби», просить захисту у Порошенка
Світлана Лобода

Крапівіна вважає, що через дії «купки людей» страждають прихильники артистів

Продюсер скандальної співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна прокоментувала ситуацію щодо спроби зірвати концерт артистки у Чернігові.

Продюсер вважає, що через дії активістів страждають не тільки вітчизняні виконавці, а й їхні прихильники.

«Я закликаю, щоб в таких ситуаціях кожен з нас відштовхувався від закону. Дайте чітку відповідь: на якій підставі купка людей вважає за можливе відбирати право інших на відвідування концерту улюбленого артиста? Я не знаю, хто в нашій країні займається цим питанням - президент, міністр культури, міністр внутрішніх справ, хто? Але знаю, що в інших країнах артисти, об'єднавшись, можуть домогтися аудієнції у будь-якого чиновника, аж до глави уряду або глави держави і обговорити важливі для них питання», - сказала Крапівіна. Вона повідомила, що пропонувала колегам об'єднатися, щоб домогтися подібної зустрічі, «але деякі відмовляються навіть просто зібратися разом».

Нагадаємо, 1 листопада у Чернігові місцеві активісти виступили проти концерту співачки Світлани Лободи. Кілька десятків людей влаштували так званий «коридор ганьби» перед входом до будівлі театру, де анонсували виступ відомої виконавиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: