Прокуратура провела обшуки у квартирі брата нардепа Заліщук

Прокуратура провела обшуки у квартирі брата нардепа Заліщук

Адвокат стверджує, що Володимир Заліщук, який прописаний у квартирі, не має відношення ні до діяльності сестри, ні до діяльності батька

Приміщення, в якому правоохоронці проводили обшуки в справі злочинної схеми екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, зареєстроване на брата народного депутата від БПП Світлани Заліщук.

Про це розповів його адвокат Юрій Соболевський.

«За адресою Вершигори 9 зареєстрований Заліщук Володимир Петрович брат Світлани Заліщук. У четвер він повернувся додому і побачив таку картину: завіси вирвані, двері зіпсовані, валяється сміття, зовнішні двері в передбанник відкриті. З ним ніхто не зв'язувався... Ми викликали поліцію. Чекаємо її годину. Нас обрадували, що слідство приїде годин через п'ять», – повідомив адвокат з місця подій.

За словами Соболевського, їм невідомо, чи проводився обшук: «Ми не знаємо, тому що не хочемо заходити туди на випадок, якщо це місце злочину».

Захисник підкреслив, що Володимир Заліщук прописаний у цій квартирі і він не має відношення ні до діяльності сестри, ні до діяльності батька.

На запитання, чи прописаний в цій квартирі батько Світлани, Соболевський сказав:
«У мене немає інформації, чи прописаний в цій квартирі батько».

Як відомо, 26 жовтня з'явилася інформація, що слідчі проводять обшуки за місцями проживання осіб, причетних до керівництва банку «Капітал», та місцем розташування офісних приміщень, які використовуються бізнес-структурами кінцевого власника цього банку в бізнес-центрі «Гулівер».

Повідомлялося, що слідчі проводять обшук за місцем проживання колишнього керівника Київського відділення Публічного акціонерного товариства «АКБ «Капітал», «який є батьком одного із народних депутатів України».

Сама Заліщук заявила, що розцінює інформацію Генеральної прокуратури про обшуки в рамках провадження щодо банку «Капітал» у її батька як непрофесіоналізм, або спробу дискредитації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: