Прокурор Чернівецької області звільнився після візиту прем’єра

Прокурор Чернівецької області звільнився після візиту прем’єра
1 листопада був останній робочий день Соболя на посаді прокурора Чернівецької області

Гончарук розкритикував Соболя за низьку ефективність боротьби з контрабандою

Головний прокурор Чернівецької області Олег Соболь написав заяву на звільнення з посади та з органів прокуратури. Це сталося приблизно через тиждень після поїздки на Буковину прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Чернівецької області.

«Олег Соболь написав заяву за власним бажанням щодо його звільнення з посади прокурора Чернівецької області та органів прокуратури України. У п’ятницю, 1 листопада, був його останній робочий день. Наразі відповідно до ст.11 ЗУ «Про прокуратуру» обов’язки прокурора області виконує перший заступник прокурора Чернівецької області Ігор Мустеца», - заявили в пресслужбі.

Ігор МустецаІгор Мустеца

Як відомо, під час поїздки до Чернівців прем'єр-міністр Гончарук повідомив, що рекомендуватиме генпрокурору Руслану Рябошапці звільнити головного прокурора Буковини через низьку ефективність боротьби з контрабандою.

«Нічого особистого, але ви у цій області працюєте вже два роки і досі жодних реальних результатів боротьби із контрабандою не показали. Якби я мав можливість, я б звільнив вас уже давно. Але я не маю таких повноважень», – сказав Гончарук Соболю.

Гончарук 24 жовтня разом з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим відвідали пункт пропуску «Порубне» на кордоні з Румунією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: