Путін прокоментував подальшу долю Вишинського

Путін прокоментував подальшу долю Вишинського
Кирило Вишинський

1 червня під час судового засідання Вишинський звернувся до Путіна по захист

Президент Росії Володимир Путін заявив, що говорити про подальшу долю арештованого в Україні за підозрою у держзраді головреда «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського поки зарано.

Про це повідомляє «РИА Новости».

«Говорити про те, як це питання вирішиться, поки зарано. Я б утримався, перш за все, для того, аби нічого тут не порушити та нічому не завадити», — сказав Путін.

9 червня президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним щодо звільнення утримуваних в Росії політв'язнів.

Напередодні повідомлялося, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці керівника «РИА Новости-Украина» Кирила Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ.

Нагадаємо, 15 травня Вишинському оголошено підозру у державній зраді, його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Журналіста взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Служба безпеки України викликала на допиту 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.

16 травня Слідчий комітет Росії порушив кримінальне провадження за фактом затримання в Києві головного редактора «РИА Новости» в Україні.

1 червня під час судового засідання Вишинський заявив, що відмовляється від українського громадянства і звернувся до президента РФ Володимира Путіна по захист.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: