Путін знову їде в окупований Крим

Путін знову їде в окупований Крим
Володимир Путін
Фот 112 Украина

Президент РФ почав щомісяця відвідувати окупований півострів

Президент Росії Володимир Путін у середу планує відвідати анексований Крим, повідомили у прес-службі Кремля.

«Путін візьме участь у регіональному форумі Загальноросійського народного фронту «Форум дій. Крим», – зазначили в Кремлі.

На порядку денному – енергетика та газопостачання, розвиток АПК та інших перспективних напрямків економіки, в тому числі туристичного потенціалу Криму.

Як відомо, Путін прилітав до Криму з візитом у вересні, де проводив засідання президії Державної ради РФ з питань розвитку транспортної системи півдня країни. Перед цим Путін літав в анексований Крим у серпні для проведення оперативної наради з членами Ради безпеки РФ і відвідин молодіжного освітнього форуму «Таврида».

Нагадаємо, на території окупованого Криму під час цього опалювального сезону віялові відключення є неминучими. Власних потужностей виробництва та «енергомосту» буде недостаньо для забезпечення жителів Криму електроенергією. Буде також відчутний дефіцит газу. Однак у Кремлі не те що не придумали, як вирішити цю проблему окупованої території – про неї навіть не знають.

Однак брак електроенергії та газу – не єдині проблеми окупованого Росією півострова. Серед іншого анексованому Криму загрожує тотальна посуха. Окупаційна влада залишається бездіяльною, місцеві мешканці покладають надії лише на дощ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: