У Кремлі нічого не чули про проблеми з газопостачанням до окупованого Криму

У Кремлі нічого не чули про проблеми з газопостачанням до окупованого Криму
Відключення подачі газу в Керчі може відбутися взимку, коли окупований півострів найбільш потребує палива

Окупантам нічого невідомо про проблеми з газопостачанням Криму

У Кремлі заявили, що не знають про проблеми з газопостачанням окупованого Криму. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Зокрема, журналісти попросили прокоментувати повідомлення компанії «Кримгазмережі» про те, що у них немає розуміння, де вони знайдуть газ в січні-лютому 2017 року, а адміністрація Керчі вже закликала городян обмежити споживання газу.

Відповідаючи на питання, чи є розуміння проблем з газопостачанням Криму в Кремлі, Пєсков сказав: «Я, чесно, не володію ситуацією, мені невідомо про те, що зараз є якісь проблеми з газопостачанням Криму. Це потрібно уточнити».

ЗМІ повідомлялм, що раніше директор підприємства «Кримгазмережі» Сергій Тарасов висловив побоювання, що відключення подачі газу в Керчі може відбутися взимку, коли окупований півострів найбільш потребує палива. «У мене, як у директора підприємства «Кримгазмережі», немає розуміння, де ми знайдемо газ в січні-лютому. Будівництво газопроводу не те, що не висвітлюється - ми не в курсі подій, коли ми газ отримаємо», - зазначив Тарасов.

Раніше повідомлялось, що НАК «Нафтогаз України» має достатні запаси газу для безперебійного постачання споживачам під час опалювального сезону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: