Путін посилює кризу в окупованому Криму, щоб уникнути внутрішніх проблем, - The Times

Путін посилює кризу в окупованому Криму, щоб уникнути внутрішніх проблем, - The Times
Фото з відкритих джерел

Найбільш вірогідним видається, що Путін спровокував зовнішньополітичну кризу, тому що знаходиться під тиском у себе вдома

Нова війна Росії з Україною не має особливого об'єктивного сенсу, в той час як Кремль як і раніше, відчайдушно намагається уникнути нових санкцій і домогтися зняття існуючих, пише The Times.

«Найбільш вірогідним видається, що Путін спровокував зовнішньополітичну кризу, тому що знаходиться під тиском у себе вдома. У наступному місяці - парламентські вибори, і, хоча у опозиції практично немає шансів на успіх, невдоволення зростає», - зазначає газета.

«Як відомо Путіну, попереджувальні дії - найрозумніша відповідь», - зазначає  редакція. На У статті йдеться, що нова напруженість у відносинах з Україною може бути представлена як «рішуча протидія зовнішнім провокаціям», що дозволить Путіну скасувати заплановані мирні переговори і уникнути необхідності йти на поступки.

Також можливо, що в Кремлі йде боротьба за владу, припускає газета. Звільнення Путіним Сергія Іванова, голови його адміністрації і головного прихильника жорсткої лінії, може бути пов'язано з можливою перестановкою, в ході якої Путін може відправити у відставку Дмитра Медведєва і замінити його Олексієм Кудріним, йдеться в статті. «Відомо, що він не буде відрізнятися м'якістю, якщо погодиться на цю роботу», - пише видання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: