Рабінович розповів, хто реальний господар Опоблоку

Рабінович розповів, хто реальний господар Опоблоку
Нардеп Вадим Рабінович

Нардеп подав до суду на телеканал «Інтер» за наклеп і вимагає офіційних заяв від власників телеканалу

Партією Опозиційний блок володіють депутати Сергій Льовочкін і Юрій Бойко, олігарх Дмитро Фірташ, депутат Євген Бакулін, а також є частка Москви. Про це народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович повідомив на сторінці в соціальній мережі Facebook.

У понеділок, 18 червня, на телеканалі «Інтер» вийшов сюжет про те, хто фінансує партію «За життя». Відзначимо, що співвласник каналу - Сергій Льовочкін, один із лідерів Опозиційного блоку.

«Тут «Інтеру» про мене вже видно нічого розповідати: віллу так і не знайшли, громадянство Камбоджі і Ізраїлю спростували, острів не пролазить. Тепер розповідають, хто буде йти від нашої партії. Я почитав - оригінально, я подумаю», - написав парламентарій.

Нардеп у відповідь на сюжет каналу «Інтер», яким володіє один з лідерів Опоблоку Сергій Льовочкін, назвав акціонерів політичної сили Опозиційний блок.

«А ось хто володіє Опоблоком, тут мені легше - я не думаю, а точно знаю. Дмитро Фірташ - 40%, Сергій Льовочкін - 20%, Юрій Бойко - 10%, Євген Бакулін, який взяв на себе всі гріхи і сидить в Москві - 5% і 25% - московська опція з тих, хто сидить там. Соррі, хлопці, ви перші почали.

До речі, ви ж завжди говорили, що в список ви просили не ставити найодіозніших. А я вам відповім - це не ваша справа», - заявив Рабінович.

Варто відзначити, що він подав до суду на телеканал «Інтер» за наклеп і вимагає офіційних заяв від власників телеканалу.

Крім того, раніше нардеп домігся в суді Ніцци арешту вілли на Лазурному березі, що належить Сергію Льовочкіну і його сестрі Юлії. Приблизна вартість житла - близько 40 мільйонів євро. Рабінович зажадав повернути ці гроші в бюджет України.

Нагадаємо, Євген Бакулін, колишній глава НАК «Нафтогаз України», побіжний народний депутат від Опозиційного блоку і підозрюваний у кримінальній справі «вишки Бойка». Прокуратура в ході розслідування крадіжки $400 млн на закупівлі бурових установок визнала Бакуліна одним з фігурантів справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: