РФ нарощує війська в Азовському морі, - Полторак

РФ нарощує війська в Азовському морі, - Полторак
Міністр оборони Степан Полторак на зустрічі з Гевіном Вільямсоном

Паралельно з провокацією в Керченській протоці, Російська Федерація зосередила величезне угрупування військ на кордоні з Україною

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що Російська Федерація значно підвищила угрупування своїх військ в Азовському морі. Про це він заявив під час зустрічі з Держсекретарем Великої Британії Гевіном Вільямсоном в Одесі, повідомляє Міноборони.

Полторак зазначив, що маючи велику загрозу територіальній цілісності в 10 областях України було введено воєнний стан, що було вимушеним рішенням, щоб максимально підготувати Україну на випадок широкомасштабної агресії РФ.

«Паралельно з провокацією в Керченській протоці, Російська Федерація зосередила величезне угрупування військ на кордоні з Україною, а також в Автономній Республіці Крим і значно підвищила угрупування своїх військ в Азовському морі. І в готовності, щоб використати цю подію для широкомасштабної агресії проти України», - заявив він.

Раніше повідомлялося, що на півночі окупованого Криму зафіксували пересування російської військової техніки. 

Крім того, Reuters повідомляло, що Росія посилює військову присутність в Азовському морі. Російський ракетний фрегат з вертольотом на борту рухається в напрямку Азовського моря. Фрегат рухався в 1,5 морської милі від берега в районі Феодосії в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: