РФ розпочала активну фазу навчань «Кавказ-2016» біля кордонів України

РФ розпочала активну фазу навчань «Кавказ-2016» біля кордонів України

Органи управління, з’єднання і частини розгорнутого на полігонах Південного військового округу ЗС РФ та в окупованому Криму міжвидового угруповання військ знаходяться у бойовій готовності «ПОВНА»

У понеділок, 5 вересня, розпочалась активна фаза стратегічного командно-штабного навчання збройних сил Росії «Кавказ-2016». Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«Органи управління, з’єднання і частини, розгорнутого на полігонах Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ та в окупованому Криму міжвидового угруповання військ, знаходяться у бойовій готовності «ПОВНА». Угруповання військ Південного військового округу ЗС РФ нарощено на 11,2 тисяч військовослужбовців за рахунок підрозділів зі складу з’єднань Західного, Центрального, Східного військових округів та Повітрянодесантних військ ЗС РФ», - йдеться у повідомленні.
Сили та засоби Повітряно-космічних сил ЗС РФ перебувають у готовності до надання безпосередньої авіаційної підтримки дій наземного та морського компонентів, зазначають у ГУР.
Розвідка інформує, що корабельні угруповання Чорноморського флоту та Каспійської флотилії вийшли з пунктів постійного базування і розпочали перехід до районів морського полігону «Опук» та північно-західної частини Каспійського моря відповідно.
«Одночасно, розпочались командно-штабні тренування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ», - повідомляє ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: