Росія оприлюднила шокуюче відео вбивств у Керчі. Намагаються довести, що вбивця був один?

Росія оприлюднила шокуюче відео вбивств у Керчі. Намагаються довести, що вбивця був один?
Джерело походження кадрів телеканал не назвав

На відео показано, як Владислав Росляков заходить у приміщення коледжу з двома сумками

Російський пропагандистський канал «Вести.Крым» оприлюднив шокуюче відео вбивств у Керчі. На ньому присутні, зокрема, сцени вбивства.

Зазначимо, що відео містить так звані монтажні склейки.

На відео показано, як Владислав Росляков заходить у приміщення коледжу з двома сумками. Одну з них він залишив у приміщенні у їдальні, де через 20 секунд прогримів вибух. Завдяки відео можна оцінити потужність вибуху, що був знятий камерами з кількох ракурсів.

Далі не відео показані наслідки вибуху та натовп юнаків та дівчат, що намагаються полишити будівлю, вражену вибухом.

На відео також без купюр показують, як Росляков вбиває одного зі студентів двома пострілами. Перед цим він вбив вчительку.

Перед початком кривавих подій вже у приміщенні школи Росляков привітався із якимсь молодим чоловіком чи юнаком. Його обличчя було програмно розмите.

Джерело походження цих кадрів телеканал не назвав, кореспондент лише заявив, що воно містить «неспростовні докази». Відео було опубліковано телеканалом «Вести.Крым» та «Россия 24» на YouTube, але пізніше воно було видалене з обох акаунтів. Проте відео камер спостереження вже було скопійовано користувачами.

Канал стверджує, що розстріли відбулися після вибуху, проте, як вже підмітили користувачі, вбитий на відео хлопець не виглядав стурбованим. Більше того, відео було відредаговано таким чином, що здавалося, ніби хлопець після вбивства пішов на інший поверх, хоча на цьому поверсі видно тіло раніше вбитого Росляковим студента.

Обережно! Відео містить шокуючі кадри

Вибух і стрілянина сталися вдень у середу, 17 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі. За версією Слідкому Росії, вибух у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який «наклав на себе руки». Російська влада міста повідомила, що в результаті трагедії загинула 21 людина.

У медустановах окупованих Керчі й Сімферополя на цей момент проходять лікування 23 людини, які постраждали від вибуху в Керченському політехнічному коледжі. Ще 23 людини перевезли з лікарень Криму до медустанов Краснодарського краю і Москви.

Шестеро постраждалих залишаються у вкрай важкому стані, ще сім - у важкому.

Раніше в Керченському психоневрологічному диспансері підтвердили, що Владислав Росляков, який влаштував масове вбивство в коледжі, проходив медогляд у їхній установі.

Гроші на власну зброю і боєприпаси, застосовані під час нападу на коледж у Керчі, головний підозрюваний Владислав Росляков украв у своєї бабусі.

Росляков проходив стрілецьку підготовку в дитячому таборі в анексованому Криму.

Російські журналісти показали місце, в якому, як стверджується, тренувався стріляти та застосовувати вибухівку студент Владислав Росляков.

Українська прокуратура відкрила провадження через стрілянину у Керчі. Події розслідують як терористичний акт. Україна через вибух посилила охорону державного кордону. У Росії вибух спочатку визнали терактом, а пізніше перекваліфікували справу на масове убивство. В анексованому Криму оголосили триденну жалобу за загиблими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: