Бійня у Керчі: шестеро постраждалих у вкрай важкому стані

Бійня у Керчі: шестеро постраждалих у вкрай важкому стані
Коледж у Керчі, де стався теракт

Наразі в лікарнях залишаються 43 людини

Шестеро людей з тих, хто постраждав під час вибуху в Керченському політехнічному коледжі залишаються у вкрай важкому стані, ще сім - у важкому.

Про це повідомив призначений російськими окупантами «заступник міністра охорони здоров'я Криму» Микола Деркач.

«Наразі в лікарнях залишаються 43 людини. З них в сумі у всіх регіонах шестеро й надалі у вкрай важкому стані, семеро - у важкому. Стан їх за ці дні не погіршився», - сказав він.

За словами посадовця, медикам відомо приблизно про 65 тих, хто отримав травми під час вибуху і стрілянини в коледжі, але не всім з них знадобилася госпіталізація. Ті, хто отримав легкі ушкодження могли не звертатися в лікарні зовсім, і число травмованих насправді бути ще вище, додав Деркач.

Також повідомляється, що металеві елементи ураження з саморобного вибухового пристрою, приведено в дію у коледжі, привели до зараження ран у багатьох постраждалих.

До слова, генсек Ради Європи після теракту в Керчі заявив, що Росія як окупант відповідальна за нього.

Раніше повідомлялося, що у медустановах Керчі й Сімферополя на цей момент проходять лікування 23 людини, які постраждали від вибуху в Керченському політехнічному коледжі. Ще 23 людини перевезли з лікарень Криму до медустанов Краснодарського краю і Москви.

Раніше в Керченському психоневрологічному диспансері підтвердили, що Владислав Росляков, який влаштував масове вбивство в коледжі, проходив медогляд у їхній установі.

Вибух і стрілянина сталися вдень у середу, 17 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі. За версією Слідкому Росії, вибух у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який «наклав на себе руки». Російська влада міста повідомила, що в результаті трагедії загинула 21 людина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: