Бійня в окупованій Керчі: ще один постраждалий звернувся до лікарів

Бійня в окупованій Керчі: ще один постраждалий звернувся до лікарів

Підліток звернувся до лікарів із травмою лешкого ступеню тяжкості

Ще одна людина, що постраждала в результаті вибуху, який стався 17 жовтня у коледжі окупованого міста Керч, звернулась в лікарню. Про це повідомляє прес-служба підконтрольного Кремлю так званого «МОЗ» на півострові.

«Додався в Криму хлопець 16 років, сам прийшов, легкий ступінь тяжкості (травм)», - сказала співрозмовниця.

Вона уточнила, що молодий чоловік звернувся у дитячу клінічну лікарню в Сімферополі. Таким чином, кількість осіб, що перебувають у лікарнях окупованого Криму після вибуху, зросла до 23 осіб.

Нагадаємо, 17 жовтня у політехнічному коледжі в тимчасово окупованій Керчі стався вибух та стрілянина. Загинула 21 людина, приблизно 50 людей були поранені.

Слідчий комітет Росії заявив, що 18-річний студент Владислав Росляков влаштував стрілянину у коледжі, після чого сам застрелився.

Українська прокуратура відкрила провадження через стрілянину у Керчі. Події розслідують як терористичний акт. Україна через вибух посилила охорону державного кордону. У Росії вибух спочатку визнали терактом, а пізніше перекваліфікували справу на масове убивство. В анексованому Криму оголосили триденну жалобу за загиблими.

Читайте також: «Тепер - це ваша реальність». Трагедія в окупованій Керчі: перші висновки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: