Росіян почали хвилювати слабка економіка та низькі зарплати - опитування

Росіян почали хвилювати слабка економіка та низькі зарплати - опитування

Економіка - головний фактор стурбованості росіян - дослідження

Росіян найбільше турбують низькі зарплати, а також стан економіки і сфери охорони здоров'я. Про це свідчать дані дослідження Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

За підсумками травня цього року, перше місце у списку проблемних тем посіли низькі зарплати - 23% росіян назвали їх однією з найважливіших проблем країни. Також із січня зросло занепокоєння щодо стану економіки загалом - до 24% в квітні.

sry

У першу трійку найактуальніших проблем для росіян ще наприкінці минулого року ввійшла охорона здоров'я, і актуальність даної теми не знижується - 20% у травні цього року проти 12% рік тому.

Як зазначає експерт-консультант Центру Олег Чорнозуб, економіка продовжує залишатися головним фактором стурбованості росіян. «Загроза безробіття продовжує залишатися відносно слабким подразником суспільної свідомості, порівняно з рівнем доходів, - сказав він. - Це виражена тенденція, що відображає специфіку «солідарної» реакції нашого суспільства на поточну кризу».

Як повідомлялось, результати останнього опитування населення Росії свідчать, що переживати Володимиру Путіну за наступні вибори немає сенсу. В травні 66% росіян хотіли, щоб він залишився на чолі Росії й після виборів-2018.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: