Росіяни радіють: княгиня Романова незаконно проїхалася по Кримському мосту

Росіяни радіють: княгиня Романова незаконно проїхалася по Кримському мосту
Глава дому Романових незаконно відвідала анексований Крим
Фото: Керчь.ФМ

Княгиня Романова заявила про законність приєднання Криму до Росії

Глава Російського імператорського дому велика княгиня Марія Володимирівна Романова та її син князь Георгій Михайлович незаконно прибули до Криму і проїхалися по Керченському мосту.

Про це повідомив радник канцелярії глави дому Романових в кримському регіоні Владислав Пількевич.

Візит представників імператорського дому присвячений 235-річчю «входження Криму до складу Російської імперії». Спочатку монархи отримали благословення митрополита Феодосійського і Керченського Платона, потім побували в Краснодарському краї, після чого повернулися на півострів.

Романови проїхали по мосту через Керченську протоку на російському автомобілі «Лада Ларгус».

«Було прийнято принципове рішення їхати тільки на вітчизняному автомобілі. Великий князь сів за кермо автомобіля російського виробництва «Лада Ларгус» і провіз велику княгиню Марію Володимирівну по Кримському мосту», - сказав Пількевич.

За його словами, у представників Імператорського дому «залишилися неймовірні відчуття, оскільки Кримський міст - це перлина і надбання багатонаціонального народу Росії».

Княгиня також заявила про законність «приєднання Криму» до Росії і необхідність це визнати.

Варто відзначити, що Марія Романова та її син є громадянами Іспанії і потрапили до Криму з порушенням українського законодавства.

Відзначимо, що візит Романових до окупованого Криму проходить з 28 травня по 3 червня. В ході поїздки вони вже відвідали Керч, Сімферополь, Феодосію і Севастополь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: