Саакашвілі готують провокацію: політика перевірятимуть на наркотики, – ЗМІ

Саакашвілі готують провокацію: політика перевірятимуть на наркотики, – ЗМІ

Джерела заявляють, що Саакашвілі після його ймовірного потрапляння в Україну має в суді довести відсутність необхідності в примусовому лікуванні від наркотичної залежності

Екс-президент Грузії, колишній очільник Одеської області Міхеїл Саакашвілі після перетину українського кордону повинен здати аналізи на вміст наркотиків. Про це повідомило видання «Голос.ua» з посиланням на джерело близьке до одного з радників міністра внутрішніх справ України.

Згідно з інформацією, наданою джерелом, в одному з районних відділень поліції міста Києва знаходиться заява від громадянина України, який надав факти, що підтверджують системне вживання Михайлом Саакашвілі наркотиків.

«Швидше за все у Михайла Саакашвілі візьмуть кров і волосся для перевірки на вміст в них наркотиків. У разі вживання Михайлом Саакашвілі в перебігу останніх 90-та днів кокаїну його волосся дасть позитивний результат», - відзначило джерело.

При цьому, за його даними, підтвердження наявності наркотиків в крові недостатній аргумент для заборони на в'їзд для Саакашвілі.

«При наявності у нього всіх необхідних документів, він найімовірніше зможе потрапити в країну, де повинен буде в суді довести відсутність необхідності в його примусовому лікуванні від наркотичної залежності», - відзначило джерело.

Як пише видання, раніше грузинські і українські ЗМІ неодноразово повідомляли про хронічну наркотичну залежність у Міхеїла Саакашвілі. В рамках матеріалів кримінальних справ, переданих грузинською стороною Україні, присутні свідчення людей, що займалися системними поставками кокаїну для Саакашвілі.

Раніше пункт пропуску, через який Саакашвілі планує в’хати в Україну, обгородили колючим дротом. Прикордонні наряди на КПП «Краковець» посилили.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі України повідомили, що отримали копію запиту грузинських компетентних органів на видачу Міхеїла Саакашвілі Грузії.

Саакашвілі припускає, що після його повернення в Україну його спробують викрасти й видати грузинській владі.

Як відомо, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Саакашвілі планує жити на кордоні, якщо його не пустять в Україну.

Саакашвілі вказав, що буде через суд намагатися повернути собі громадянство України і хотів би бути присутнім на судовому процесі.

Читайте також статті: 

Посол Ігор Долгов: Повірте, екстрадиція Саакашвілі під час візиту президента у Грузію не обговорювалась

The NewYorker: Саакашвілі заплатив мільйон Трампу заради використання його імені?

«МіхоМайдан». Як «розстрілюватимуть» Тимошенко і Садового

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: