Саакашвілі вважає, що в Україні його можуть викрасти, проте все рівно хоче повернутись

Саакашвілі вважає, що в Україні його можуть викрасти, проте все рівно хоче повернутись
Михайло Саакашвілі

Саакашвілі має намір повернутися в Україну 10 вересня

Колишній президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі припускає, що після його повернення в Україну його спробують викрасти й видати грузинській владі.

«Моє затримання на кордоні не така проста тема. Єдине, що може зробити нинішня українська влада – це викрасти мене і переправити в Грузію, але це буде кримінальним злочином, за який треба буде відповідати всім, хто це зробить, – сказав Саакашвілі в ефірі грузинського телеканалу «Руставі 2».

Як відомо, Саакашвілі планує повернутися до України 10 вересня. Він наголосив, що на польсько-українському кордоні в цей день буде багато іноземних журналістів та політиків.

«Знаю, що мене будуть зустрічати тисячі моїх українських співгромадян. Мені сказали і про те, що кілька тисяч українських громадян, які перебувають в Польщі, також хочуть пройти через кордон разом зі мною, але я не хочу ексцесів. На кордоні мене зустрічатимуть українські опозиційні політики. Не виключаю, що разом зі мною перетнуть кордон і європарламентарі», – заявив Саакашвілі.

Він також не виключає, що Євросоюз підготує спеціальну резолюцію у зв'язку із ситуацією навколо нього.

Саакашвілі додав, що не претендує на місце президента України, а хоче «привести до влади в Україні справжніх представників українського народу».

Нагадаємо, у Генпрокуратурі України повідомили, що отримали копію запиту грузинських компетентних органів на видачу Міхеїла Саакашвілі Грузії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: