Саакашвілі каже, що йому дуже шкода залишати Одесу

Саакашвілі каже, що йому дуже шкода залишати Одесу
Міхеїл Саакашвілі

Губернатор вважає, що Одеса – місто з найбільшим потенціалом в Україні

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що йому шкода залишати обласний центр. Про це він сказав під час виступу, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Мені дуже шкода залишати Одесу. Коли я сюди приїхав, я сказав, що Одеса – місто з найбільшим потенціалом в Україні. Їдучи звідси через рік з гаком, я ще більше зміцнився в цій вірі, що критерієм успіху в Україні буде те, коли Одеса буде розквітати, багатіти, і стане тим, чим вона є за потенціалом: самим відомим світовим брендом для України. Не тільки головними морськими воротами для України, але й головним економічним центром України з дуже талановитими людьми», - зазначив Саакашвілі.

Як повідомлялось, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називають першого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: