Санітарка у Луцьку вкрала смартфон у пацієнтки, яка вмирала від ковіду

Санітарка у Луцьку вкрала  смартфон у пацієнтки, яка вмирала від ковіду
Крадійкою виявилася медпрацівниця Луцької міської клінічної лікарні
Фото: volynnews

Поліція з'ясувала, що крадійкою виявилася санітарка, якій доплачували за догляд

У Луцькій міській клінічній лікарні стався кричущий інцидент. У жінки, яка вмирала від ускладнень коронавірусу, вкрали смартфон Sony Xperia. Про це повідомляють «Волинські новини».

Інцидент стався у січні, але відомо про це стало зовсім недавно. Повідомляється, що дочка пацієнтки відразу ж звернулася до лікарів та працівників відділення, проте ті запевнили, що ніхто з відділення не міг вчинити крадіжку. Як пише видання, провину спробували «спихнути» на чоловіка, який потрапив в цю ж лікарню з інтоксикацією алкоголем, але незабаром втік.

Пацієнтка померла, і дочка жінки звернулася в поліцію за фактом крадіжки смартфона. І правоохоронці з'ясували, що до злочину причетна санітарка, якій до того ж доплачували за догляд за пацієнткою.

«10 січня ввечері я відвідувала маму і зарядила їй телефон. Вона ще розмовляла, але не могла рухатися, оскільки Covid-19 дав ускладнення. Коли їй щось було потрібно, наприклад, попити або зателефонувати, то вона просила санітарок, щоб їй допомогли. Мама перебувала в лікарні і на Новий рік, і під час різдвяних свят, тому я доплачувала санітарці, щоб та до неї підходила. Вночі з 10 на 11 січня мені ніхто не дзвонив, а коли я прийшла зранку, то у мами вже був напад, набряк легенів, говорити вона не могла», - розповідає дочка пацієнтки.

Напад у жінки стався вночі, але родичам ніхто не подзвонив і не сказав, що вона зовсім погана.

«Людина помирає, а всім начхати. Поки я з цим всім розібратися, помітила, що немає телефону, а він завжди лежав на одному місці на тумбі. Я відразу ж звернулася до співробітників відділення, на що ті мені емоційно відповіли, що у них ніхто нічого не може взяти. Мені було незрозуміло, куди міг подітися телефон. Лікарі розповіли, що вночі привозили відкачувати алкоголіка, то, можливо, що саме він і вкрав смартфон, адже під ранок чоловік втік. Завідувач відділення сказав мені, щоб я писала заяву в поліції, але мені було не до цього, оскільки мама вже ні на що не реагувала. В цей день близько 18:00 мами не стало», - додала жінка.

Після того, як жінка написала заяву в поліцію (вона підозрювала чоловіка втікача), їй 5 лютого передзвонили і сказали, що гаджет знайшли. А вкрала його санітарка, яка доглядала за пацієнткою.

«Я б на неї ніколи не подумала, адже вона була дуже хороша. Саме вона чергувала в ніч з 10 на 11 січня. Зараз справу передали в суд. Смартфон у мене, але я не можу навіть зайти в месенджери, адже там акаунти цієї санітарки. Вона ходила з цим телефоном, їй було наплювати, що це телефон вмираючої людини», - розповідає донька померлої жінки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: