Семенченко розповів, що багато депутатів «на гачку»

Семенченко розповів, що багато депутатів «на гачку»

За його словами, застосовуються погрози бізнесу і компромат.

Депутатів підштовхують голосувати за законопроекти, погрожуючи їх бізнесу або використовуючи компромат, заявив народний депутат Семен Семенченко у «Вечірньому праймі» на телеканалі «112 Україна».

«Я знаю, що багато депутатів відчували загрозу бізнесу, може прийти податкова поліція, або тиск компроматами. Багато депутатів «на гачку». Особливо «Воля народу», «Оппоблок», на них у потрібний момент завжди виникає папка», - розповів Семенченко.

Він повідомив, що і стосовно себе відчував тиск. «Можу привести приклад на своїй персоні. 12 вересня 2015 року я звернувся в прокуратуру із заявою, що на мене здійснюється тиск з метою примусити або проголосувати за зміни в частині децентралізації, або припинити агітувати проти», - сказав Семенченко.

Він також заявив, що хотів би «прокоментувати іронічний тон президента з приводу того, що нічого не планується і таємних сесій не буде».

«Саме таємна сесія з вимкненим табло, з відсутніми журналістами вже ухвалила у вересні 2014 року, відразу після Мінська, і закон про амністію, закон про заборону дискримінації учасників подій на Донбасі. Ці документи, ці законопроекти, які стали законами, досі не підписані керівництвом парламенту, не підписані президентом. І теоретично юристи кажуть, що вони можуть бути підписані. Чорне табло, відсутність журналістів – тоді це було, був той же президент», - сказав Семенченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: