Штаб: на Луганському напрямку сталося зіткнення з бойовиками

Штаб: на Луганському напрямку сталося зіткнення з бойовиками
У результаті вмілих дій українських військових ворог відступив
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

З початку доби бандформування 11 разів порушили режим тиші на Донбасі

З початку доби незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації, більшість з яких – 8, зафіксовано на Луганському напрямку. Вночі бойовики з 82 міліметрових мінометів били по Трьохізбенці, а з гранатометів і стрілецької зброї по Кримському та Малиновому. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО у вечірньому зведенні у суботу.

За його даними, на Луганському напрямку також сталося бойове зіткнення з противником.

«Близько опівночі зі сторони селища Фрунзе під вогневим прикриттям група бойовиків намагаючись наблизитись до наших позицій вступила у бій з підрозділами АТО у районі Кримського. В результаті вмілих дій українських військових ворог відступив. Також збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовані у Новоолександрівці та Донці», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку, зранку, ворог випустив 9 мін калібру 120 міліметрів та бив з танку по наших опорних пунктах у Красногорівці. Крім того, ворожі кулемети працювали по Новомихайлівці.

Загалом, з початку доби бандформування 11 разів порушили режим тиші.

Нагадаємо, у зоні АТО наприкінці минулої доби незаконні збройні формування активізували збройні провокації практично вздовж усієї лінії розмежування.

Вчора противник 35 разів порушив перемир’я: троє українських бійців отримали поранення, один загинув. Сили АТО 15 разів відкривали вогонь у відповідь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: