Шуфрич побачив, як Бог підтримав мудрість Вакарчука

Шуфрич побачив, як Бог підтримав мудрість Вакарчука

Нардеп порадив Вакарчуку утриматися і не йти на вибори президента

Народний депутат, член партії «За життя» Нестор Шуфрич вважає, що Святославу Вакарчуку (український співак, лідер гурту «Океан Ельзи» - ред.) варто утриматися від участі в президентських виборах. Про це політик розповів в інтерв’ю «Главкому».

На його думку, якщо б Святослав планував йти на вибори, то він би про це оголосив ще на  концерті своєї групи у День незалежності.

«Я подивився весь його концерт, хоча був за кордоном. Думав, що от-от він скаже, що йде, особливо, коли в нього була дуже критична риторика відносно діючого президента. Але, мабуть, Бог підтримав його мудрість. Я дуже добре ставлюся до Святослава Вакарчука. Зараз некоректно апелювати до якоїсь історії відносин, тому що, можливо, він буде кандидатом у президенти, не хочу щоб це потім використовували проти нього. Я вважаю, що йому бажано утриматися від президентських виборів, але це його рішення», - зазначив Шуфрич.

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. Майбутні вибори президента обійдуться держбюджету у 2,4 млрд грн.

 Більше читайте у матеріалі: Нестор Шуфрич: Свою парафію я не зміню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: